Hírek

2021/8. Hírlevél kivonat

  1. Július elején munkacsoportokat alakítottunk, és több irányba elindultunk a kenderföldi építkezésekkel szembeni fellépés ügyében. A megalakult munkacsoportokban az egyesület azon tagjai vesznek részt, akik szívesen felajánlották szakmai tudásukat és szabad idejüket az egyesületi célok elérése érdekében. Így az alábbi témákban dolgozunk már munkacsoportokban: építésügyi és jogi témák, környezetvédelem, kommunikáció, és helyi viszonyok.
  2. A tihanyi önkormányzat elkezdte a tervezést és az engedélyek leadását, a révvel szemben lévő területen egy „Balatoni kapu látogatóközpont” megépítésére. Erről a terveket csatolom a hírlevélhez. Az egyesület több tagja magánszemélyként és maga az egyesület is beadta a kérelmét az engedélyezési eljárásba ügyfélként való felvételre. Erre azon tagjaink jogosultak, akik közvetlenül határos telek tulajdonosok az építkezéssel, és az egyesület, mint ezzel a területtel foglalkozó civil szervezet kérte ügyfélként való felvételét.
  3. Augusztus 14, szombat délután 5 órára egyesületünk demonstrációt szervez, hogy felhívjuk a sajtó és a környék figyelmét ügyünkre. Minden tagunkat várunk, és nagyon kérünk Benneteket, hogy gyertek el és szóljatok minél több szomszédnak, barátnak a programról. A rövid demonstráló séta a rév melletti piac parkolójából indul, annak a Füred felé eső végében találkozunk. További részleteket küldünk még a következő hetekben, de az időpontot, kérjük véssétek már most be a naptárakba.

Üdvözlettel:

Révbe Érünk Egyesület

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük