Hírek

1. Hírlevél kivonat

Alakuló közgyűlésünk 2021. március 6-án zajlott, amin az egyesület megalakult 25 fő alapító tag részvételével.  Cégbírósághoz megtörtént az alapító okiratok beadása 2021. március 17-én.

Az alakuló ülésen megválasztottuk az egyesület tisztségviselőit:

  • D. Molnár György – elnök
  • Dr. Mezei Róbert – elnökségi tag
  • Rutainé Hatvani Andrea – elnökségi tag

Az egyesület képviseletében eljáró ügyvéd Dr. Takács Dániel ügyvéd lesz.

Az alakuló ülésen az egyesület tagdíját 50.000 Ft / fő / év összegben állapítottuk meg, amit a cégbírósági bejegyzést követő bankszámla nyitás után banki átutalással lehet majd fizetni.

Egyesületünk várja és megkezdi további tagok felvételét. Ennek részleteit a honlapunkon olvashatják.  

Az egyesület elnöksége bemutatkozó megbeszélésre tett javaslatot Tósoki Imre, Tihany polgármestere felé, aki ezt elfogadta, és a bemutatkozásra sor is került március 25-én zoom megbeszélés formájában. 

A találkozón bemutattuk Tósoki Imrének az egyesületünket, céljainkat, terveinket. Kiemeltük azt, hogy megalakulásunk fő mozgató rugója a Kenderföldek és a rév környezetében induló vagy tervezett beruházások kérdése, az ezekben való teljes vagy részleges információ hiány, és ezek lakókörnyezeti hatásaitól való félelmünk. 

A bemutatkozás mellett Tósoki Imrétől már most kaptunk pár minket érintő információt, amiről az egyesület tagjai e-mail formában kapnak bővebb hírlevelet.

Tihany, 2021. március 25.

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük