Hírek

2022/8. Hírlevél

Kedves Tagok!

Előző hírlevelünk óta az alábbi pontokban haladtunk előre:

  1. Veszprém megye főépítészével találkozó: augusztus 15-én fogadott minket a Veszprém Megyei Kormányhivatalban Németh Zsolt főépítész. Molnár György, Horváth Gábor és Rutai Andrea képviselte az egyesületet. Ismertettük álláspontunkat a Kenderföldek beépítésével kapcsolatban, és hosszasan beszélgettünk vele a lehetséges kimenetelekről, szabályozási környezetről. A tőle hallott információk alapján folytatnunk kell a megkezdett irányokat:
    1. Település véleményének átformálása
    2. Ügyfél jog kérelmek minden érintett beruházásnál
  2. Szórólap, plakát készítése: Egyesületünk céljainak népszerűsítésére, a falu lakossága és nyaralói felé való nyitás eszközeként a szórólap mellett döntöttünk. A szórólap fő célja az, hogy a tihanyiak tisztán lássák, mi egyesületünk célja, miért dolgozunk, mit tartunk elfogadható jövőképnek a Kenderföldeken. Ennek a tudásnak a hiányában híresztelések, pletykák olyanokat is egyesületünk nyakába varrnak, ami nem a mi területünk, ügyünk.
    El is készült 500 db A5-ös méretű szórólap, amit a hírlevélhez csatolok. A szórólapot szeptember 13-án minden tihanyi postaládába bedobja az általunk megbízott kézbesítő.
    A szórólap szövegét az elnökség rakta össze, a grafikai kivitelezést, a nyomtatást és a kézbesítés díját egy-egy tagunk bocsátotta ingyenesen az egyesület rendelkezésre, így a szórólap nem került pénzbe az egyesületnek. Köszönjük!
  3. Ügyfélként való bejelentkezés: A lovarda területén tervezett építkezés ügyében elfogadta a Veszprém Megyei Kormányhivatal Építésügyi és Örökségvédelmi Főosztály (mint építési hatóság) az ügyfél státuszunkat, innentől minden fejleményről automatikusan egyesületünk is értesítést kap. Ugyanezt meg kell tennünk a Cordia telek kapcsán is, ahol bár megindították az építési engedélyeztetési eljárást, de nem érhető el semmilyen nyilvános tartalom. Ügyfél státuszban erről is pontos információkat kaphatunk.

Üdvözlettel:

Révbe Érünk Egyesület

szorolap

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük