Hírek

2022/10. Hírlevél

Kedves Tagok!

Idei évzáró hírlevelünkben az elmúlt hónap eseményeit foglaljuk össze, és egy december 3-i tihanyi programot is ajánlunk:

1. November elején kapta meg az egyesület a hivatalos értesítést az ügyfélkapun keresztül, hogy a Cordia beruházás előzetes vizsgálati eljárását megszüntették. A megszüntetést a beruházó kezdeményezte, visszavonta a beadványát.  Az egyesületünkhöz ez ügyben érkezett határozatot korábban már elküldtem e-mailen tagjainknak, de a hírlevélhez csatolom. A határozat ügyiratszáma a 472-es alszámot viseli, ami azt jelenti, hogy ennyi levél érkezett és ment ki a hivatalból ebben az ügyben. Három hónap alatt ennyi levél megdolgoztatta a hatóságot, valószínűleg ennek nagy része az ügyfélkérelmek, észrevételek, lakossági felszólalások voltak, ami a „nagy érdeklődést” mutatja.

2. Egyesületünk igyekszik több tihanyi kezdeményezésben is részt venni. Novemberben a Garda fesztiválon saját csapattal indultunk a halászlé főző versenyen, jó hangulatban, nagyon finom halászlevet készítettünk Haris Gyuri főszakácsunk vezényletével.

3. A Tihany Iskoláért Alapítvány december 3-án a tihanyi Mádl Ferenc téren a Karácsonyváró Napok rendezvény keretében jótékonysági sütemény vásárt rendez, melynek bevételét a tihanyi általános iskolába járó rászoruló gyerekek, családok támogatására fordítják. Bíztatunk minden tagunkat, hogy sétáljatok fel a rendezvényre, vásároljatok finom házi sütiket, és ezzel támogassátok a rászorulókat.

A Révbe Érünk Egyesület egy tagunk éves tagdíjával, vagyis 50.000 Forinttal támogatja az iskolai alapítványt. Erről elnökségünk egyhangúan döntött, és a támogatást átutaltuk az alapítvány számlájára. Igyekszünk segíteni, támogatni a jó helyi ügyeket!

Üdvözlettel: Révbe Érünk Egyesület

Szóljon hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük